סדנאות

סדנה איטלקית

האיטלקים מייחסים חשיבות עצומה לאוכל ולארוחות שלהם, מתגאים מאוד, בכל מחוז ומחוז בנפרד, במנות המייחדות אותו. המזון, הבישול, האירוח והסעודות הם חלק חשוב ובלתי נפרד מהתרבות ומהחיים. במפגש זה נקבל השראה מהאיטלקים הדרומיים ונלמד ליישם אצלנו, את הגישה, הטכניקות, האושר והאהבה המושקעים בכל מנה ושלב בסעודה.

הארוחה האיטלקית הינה מפגש קולינרי העוסק בתרבות האכילה של מרכז איטליה, מפגש בו נדגים וניישם את הגישה האיטלקית למבנה הארוחה, לאט ובאופן מדורג. במשך הערב נדגים, נכין, נריח את הריחות, נטעם את הטעמים ונתרגש מארוחה איטלקית חורפית ומיוחדת.

האורחים במפגש זה יקחו איתם הלאה לא רק מתכונים, אלא גישה לבישול, לאכילה ולאירוח, אשר שבכל פעם שתיושם על ידם בביתם, יבשלו ארוחה מרגשת ומלאה בניחוחות וטעמים שיישרו אווירה קסומה על האורחים, תיצור שיח פעיל, תהדק קשרים ותשאיר זכרונות נעימים.

משך המפגש: כ – 3 שעות.

כשר בשרי

תפריט

קוקטייל פתיחה

  • קוקטייל נגרוני-מרווה מעושנת

אנטיפסטי Antipasti

  • סלט שומר תפוזים ועשבים חורפי

  • פוקצו'ת ממחמצת

    עם טפנד | פסטו | שמן זית ובלסמי

מנה ראשונה Primi Piatti

  • רביולי

    מפסטה טריה, מוכנה במקום עם לחי עגל עם ג'ו עגל ותרד

  • סלט עלים

    עם עגבניות שרי, קרוטונים, שום קונפי ואנשובי

Contorni

  • ירקות ירוקים

    צלויים בשמן זית פישולין עם שקדים, טימין, פטרוזיליה ושום

מנה עיקרית Secondi Piatti

  • שפונדרה

    בסגנון דרום איטליה עם פירה תפוח אדמה סיציליאני וירקות שורש

מנה אחרונה Dolce

  • מכוער אבל טוב
  • סלט פירות חורפי עם סירופ למונגראס וג'ינג'ר

סדנה ספרדית

שנים רבות שהמטבח הספרדי שולט בסצנת הקולינריה העולמית, כחלק מתהליך טיבעי, המתכונים הספרדיים מחלחלים בעקביות מתפריטי ומטבחי המסעדות המובילות ברחבי העולם אל תוך המטבחים הביתיים ותרבות הפנאי של הפודיז ושל כלל אוהבי האוכל והארוח ברחבי העולם.

השף עידו זרמי, מארח למפגש קולינרי שמח, צבעוני, רב טעמים וריחות, העוסק באחד מהמטבחים הרבגוניים והמרתקים בעולם – המטבח הספרדי.

במפגש המיוחד הזה, הראשון מסוגו בארץ, נצא למסע בין מחוזותיה הקולינריים של ספרד, נכיר ונטעם סוגים שונים של פרופילי טעם ומנות ידועות וחשובות.  בעיקר, נבלה יחדיו בטעימת שילובי טעמים מרגשים, הבאים לידי ביטוי באופן אלגנטי ומעורר תאבון.
משך המפגש: כשלוש וחצי שעות.

מעבר לטאפאס

סנגריה

תפריט

קבלת פנים / קוקטייל

  • סנגרייה חורפית
  • מבחר טאפאס קליל

ראשונות

  • מרק חומוס עם עגבניות ונענע

  • קוקה ("הפוקצ'ה" הספרדית) עם ירקות וזיתים
  • פילה דניס

    בסגנון קדיז, מבושל ברוטב עגבניות קליל, עם תרד, בצל ופלפלים

עקריות

  • אלבונדיגס טלה ונענע ברוטב שקדים וזעפרן
  • פאייה וולנסיאנית של עוף וירקות

מנה אחרונה

  • טוסיניו די סיאלו (פלאן ביצים וסוכר)
  • סלט פירות חורפי עם סירופ למונגראס וג'ינג'ר
Close Panel